Wat is Logo Quiz

Wat is logo Quiz?

uitleg over de app logo quiz Logo Quiz is een quiz die de wereld overneemt met plezier.
Het doel van het spel is dat de logo’s die getoond worden in de App geraden worden. Het gaat hierbij om de namen van de logo’s van verschillende bedrijven.

 

Tips en hints:
Tijdens het spelen van Logo Quiz kun je gebruik maken van tips. Deze tips en hints zijn bedoelt om jou te helpen bij het raden van het logo dat getoond wordt.
Je kunt meer hints verdienen door de logo’s goed te raden. Hiermee verhoog je tevens de kans om het leaderboard van logo Quiz te veroveren!

Na de invoering van de hints ben je in staat om twee van de vier opties te verwijderen. Het wordt dan al een stuk gemakkelijker om het logo te raden!
De tips kunnen ook worden gebruikt om een gebroken streak te hervatten

Verschil gratis en betaalde versie:
Het verschil tussen de gratis en betaalde versie van logo Quiz is dat er bij de betaalde versie standaard 50 hints zijn geleverd. Daarnaast worden er ook geen advertentie getoond die bij de gratis versie wel te zien zijn.

Let Op: Het is raadzaam op goed de logo’s van de verschillende levels te bekijken. Zo wordt het logo bij Logo Quiz van de Mac geschreven als mcdonalds en dus niet mac donalds!
Test jezelf dus met deze Logo Quiz App met meer dan 500 verschillende logo’s. Deze logo’s bestaan uit internationale en Amerikaanse bedrijven. Het is dus verstandig om de logo’s van de verschillende levels goed te bekijken.

 

Een antwoord op “Wat is Logo Quiz”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.